Trebuie să recunoaştem: începe să ne placă şi nouă DNA-ul. Mai-mai urmează ca toată redacţia loieri.ro să-şi facă tricouri cu “WE LOVE DNA”. Nu vrem însă să riscăm să ne recunoască lumea pe stradă. Aşa că ne vom face un tatuaj cu acelaşi text pe bicepşi. Aşa cum suntem siguri că deja are doamna Kovesi. Probabil al ei zice: I AM DNA. Dar să nu fim răutăcioşi.

Foarte recenta anchetă, cea în care madam Bica vizitează beciul arestului pentru cel puţin 24 de ore, ne-a făcut pielea de găină. De bucurie. Şi probabil ei i-a făcut pielea de ponta. De supărare. Şi asta pentru că ne-a confirmat o presupunere pe care o aveam de ceva vreme: pozele ălea apărute în campanie cu doamnele la shopping în Paris, nu erau altceva decât un preaviz înainte de concediere. Madam Bica ştia foarte bine ce înseamnă pozele ălea. Ăsta-i şi motivul pentru care s-a scandalizat aşa: a început să-i tremure cardul de cumpărături în portofel. Şi acum, vorba poetului de pe youtube, puteţi uita.

Aşteptăm poze de preaviz şi cu alţi oameni înalţi. Înalţi în funcţii. Ca DNA, nimeni altcineva nu se pricepe la curăţenie. Iar acum, dacă Santa Klaus a venit la Cotroceni, s-ar putea ca DNA-ul să se ocupe cu împărţitul cadourilor. Celor care nu au fost cuminţi.