Robi Ciobanu

Redactor-şef

M-am născut pe când se îngâna codu’ civil cu ăl penal. Nu-s bătrân, am riduri de la cât râd în sala de judecată. Nu râd de prost ce sunt, râd de proşti ce suntem. Când suntem. Fiindcă ori suntem ciobani, ori nu mai suntem.

Costella Robarossa

Redactor special

Costella a dorit să-şi păsteze CV-ul secret. “Misterul e prima armă a unei femei”, ne-a mărturisit ea.

Oskar Matzerath

Redactor special

Sunt Oskar Matzerath şi de la vârsta de 3 ani am început să mă opun sistemului, nu am mai dorit să cresc cum vrea el. Sunt mic, urât şi prost: sunt avocat. Urletul meu îngrozitor poate sparge într-o zi plină chiar creierii spălaţi ai altor purtărori de robă în vogă. Sunt Oskar, avocat de judeţ.

Alex Hulitu

Intern

Al doilea intern loieri.ro. În ordinea numerelor de pe tricou.

Oana Teodorescu

Intern

Deasupra-mi cerul înstelat şi-n inimă legea penală. Sau civilă, sau care or mai fi de tocit pentru următoarea sesiune. Dreptul este pasiunea mea – mereu am avut curiozităţi lugubre şi o fascinaţie pentru absurd. În timpul liber, mă gândesc serios dacă mi-am ales bine cariera.

Iliuţă Orozan

Departamentul tehnic

Furat din Serviciile Secrete, la fel cum furi un personaj dintr-o carte. Veghează la buna funcţionare a tehnicii loiereşti.

Loieru'

Redactor-şef

Loier de când mă ştiu. Dotat cu cunoştinţe mai relevante decât diploma lu’ fii-tu. Cititor de beletristică rezumată în maxim 30 de pagini şi degustător de critici fine. Nu disec firu’ în patru că nu mi-s Ciomu. Dau cu barda ca ciobanu’, că asta sunt. Am zis!

Aldo Moro

Redactor special

Scuipat de vâltoarea revoluţiei şi-nveşmântat în pixeli, iese din umbră şi aplică o perversă oricui împrăştie miros putred. Cu informaţii din surse sigure, abilitate, ajunge la sursa răului şi o scoate de guler afară. Niciodată învins în instanţă şi cu nenumărate knock-out-uri la activ, la dispoziţia dumneavoastră.

Teodora Stricăcianu

Intern

Primul intern din Redacţie. Sperăm că nu şi ultimul.

Gheorghe Moroşanu

Special Guest

Judecător pensionar. Sînt un tip “haios”: am fost reclamat la Ministerul Justiţiei pentru că stau cu picioarele pe birou şi am mers cu bicicleta prin oraş, la bustul gol şi cu şapca întoarsă. Am mai fost reclamat şi că scriu la ziare. Sînt sincer şi slobod la gură pînă la extrem. Dar cine îmi interceptează convorbirile pierde timpul, pentru că nu am făcut niciodată o convenţie mafiotă cu nimeni.

Cumpără o Iustopie

Arhiva cu zâceri