Zilele trecute, la un articol despre judecătoarea Andrea Chiş de la C.A. Cluj, care a mers mai departe în calificările pentru CSM, învingând-o la puncte pe contracandidata sa, Daria Lupea Aghiniţă, ne trezim cu următorul comentariu în pagina de FeBe a siteului unde se afla share-uit articolul:

comentariu

Ne-am gândit: „A fi ceva justiţiabil supărat pe Lupea că l-a pişcat la anii de puşcărie”. După aia ne dăm seama că din pârnaie nu te prea lasă nenii ăia să te dai pe facebook. Când aruncăm un ochi la profilul grizonatului, ce să vezi, ce să vezi?

profil

Nimeni altul decât Dorel, judele din dosarul unicat în România, cel al fostei şefe de la Supremă si a pensionarei Rarinca (poze şi detalii despre opiniile domnului jude aci nită). Când am aflat asta în redacţie, Costella nu s-a abţinut şi-a zis: “Mârlan e tovarăşu’. Cum i-a dat prin bibilică să comenteze aşa urât despre o colegă judecător?” Robi nu s-a abţinut şi-a comentat şi el direct la articol (a se vedea captura), alegându-se cu un block de la domnu’ Dorel. I-au mai zis şi alţii una-alta, dar tovarăşul nu şi-a şters comentariul. Deci nu regretă şi nici nu recunoaşte fapta.

Cum-necum, îi sugerăm Dorelui justiţiei să-şi ceară scuze doamnei judecător. Şi dacă are impresia că remarca lui e o exercitare a dreptului la liberă exprimare îl asigurăm că scuipatul pe stradă nu intră sub protecţia acestui drept.

(sursă foto din header – captură după magistrala cuvântare)