Sper că sunteţi pregătiţi. Un an nou, noi oportunităţi pentru a eşua în stil de mare echipă.

Berbec. Deşi v-aţi propus să gândiţi înainte de accepta să preluaţi cazul ăla ce nu seamănă cu nimic din ce-aţi mai avut, iar clientul ştie folosi un briceag mai iute decât vă merge vouă mintea, vă aruncaţi din nou cu capul înainte. Aveţi grijă ca onorariul să acopere şpaga pentru medic şi anestezist.

Taur. Firi romantice şi impulsive, pentru nativii taur 2017 aduce o listă nouă de pretexte pentru a îmbina utilul cu plăcutul alături de clienţi. În a doua jumătate a anului, descoperiţi în sfârşit remediile pentru mahmureala post-revelion.

Gemeni. În sfârşit, 2017 aduce pacea în sinele vostru: cele două personalităţi principale nu se mai contrazic în faţa instanţei. Coerenţa pledoariei se pierde, din nefericire, în jurul lunii mai, când Saturn devine retrograd sau ceva de genul ăsta.

Rac. Vă strângeţi curajul pentru a nu mai da înapoi în faţa atacurilor Ministerului Public. Cu mai mult curaj şi ajutor de la stele şi sateliţi artificiali, e posibil să faceţi chiar şi timizi paşi în faţă. În materie sentimentală, nu vă faceţi iluzii, să n-aveţi deziluzii.

Leu. Comportamentul vostru alpha impresionează şi anul ăsta. Cu noroc de la Jupiter, s-ar putea să convingeţi instanţa până la vacanţa judecătorească. Din septembrie încolo… mai bine să o lăsăm aşa.

Fecioară. Deşi aţi sperat la o soartă schimbătoare, onorariile alea grase la care aţi visat cu ochii deschişi privind artificiile cum se împrăştie vă evită în continuare, ca pe nişte virgini ce sunteţi.

Balanţă. 2017 se va dovedi miraculos şi atingeţi starea zen de împlinire a echilibrului. În sfârşit, depresia cronică interioară se va oglindi perfect cu haosul juridic şi politic exterior.

Scorpion. Mai ţineţi minte toţi colegii cu care aţi târât podeaua instanţei de câte ori v-aţi adversat şi i-aţi prins cu temele nefăcute? Vor fi la fel de incapabili în 2017, dar problema e că începeţi să intraţi în ritmul lor.

Săgetător. Până în martie, Mercur e în cârdăşie cu zodia voastră, apoi vine Neptun şi, cine ştie, poate chiar Pluto. N-am nici cea mai mică idee ce aduce toată treaba asta.

Capricorn. Bani, bani, şi iar bani. În dragoste se anunţă un 2017 sumbru, dar din fericire aveţi bani. Şi să fim serioşi, oricum eraţi prea urâţi să faceţi sex gratis.

Vărsător. Apele învolburate ale lui 2016 se prelungesc în cazul vostru. În dragoste, vă merge foarte bine, dar aveţi probleme în a vă aminti cu care dintre judecătoarele alea tinere şi sexi v-aţi culcat. În materie financiară, sunteţi la fel de săraci şi liberi.

Peşti. V-au pus planetele mâna în cap şi vă treziţi cu şansa de a promova, doar că sunteţi prea melancolici şi visători să vă daţi seama. Dar să privim partea bună, 2017 are cu o zi şi o secundă în minus faţă de 2016.

(sursă foto)