…Că ne-am întors!

Ne-aţi lipsit. Ne-aţi crezut? Am minţit.

Limbajul frazeistic ni s-a atrofiat de la atâţia cârnaţi şi nicio noapte albă prin beciurile DIICOT. Apropo de DIICOT, ştie cineva dacă doamna Bica s-a lăsat de greva foamei? Noi am auzit că a mâncat nişte papară. De la avocatul ei, când a văzut rechizitoriul.

Ca să nu credeţi că am venit pe feedul vostru doar ca să aberăm, ne-am gândit să vă zicem ce-aţi pierdut cât timp eraţi ocupaţi să puneţi poze pe F.B. de la tot felul de concedii (unele mai fake decât altele – ştim suntem invidioşi).

Cică s-a dat soluţia în dosarul de şantaj al lui tanti Livia Stanciu. Nu-i şantajul ei, ea e aia şantajată. Cică 3 ani cu suspendare sub supraveghere şi confiscarea telefoanelor de pe care s-au exercitat actele de şantaj. Propunem ca la şantajul prin viu grai să i se taie inculpatului limba.

Cică un tribunal din Argentina a stabilit că un urangutan se poate bucura de anumite drepturi ale oamenilor. Nu ni se pare o premieră. În România, până să-l închidă, Becali avea toate drepturile unui om, plus avere şi o echipă. Acuma…

Cică la un moment dat înainte de Crăciun, ministrul justiţiei din România, tov. Cazanciuc, cunoscut şi sub numele de CazanCiucul justiţiei, a participat la consultări multilaterale la Viena. Consultările au constat în întrebări din partea tov. Cazanciuc de genul: unde se mănâncă bine în oraş?, Ce să vizitez mai de interes că stau doar 2 zile?, Unde să merg la ski în Austria anul ăsta?

Cică la secţia penală a ÎCCJ, 14 din 32 de judecători au fost anterior procurori, în frunte cu tanti Stanciu. Din acest motiv s-a propus  ca în 2015 să se schimbe denumirea instituţie de cultură ÎCCJ în Înalta Poartă de Rechizitorii şi Hotărâri copy-paste. Fiindcă prescurtarea nu suna bine (ÎPRH), s-a dechis adoptarea denumirii de INMH, având în vedere că hotărârile date sunt previzibile ca vremea.

Cam atât. V-am zis noi că n-aţi pierdut nimic.

Bonus: poza din header e făcută la noi în redacţie.

PS: Aşteptăm rechizitoriul pe numele redacţiei nu al redactorilor.