Iniţial părea că băieţii din Parlament se vor mulţumi să le restrângă drepturile băieţilor cărora le plac alţi băieţi. Cum care drepturi, că n-aveau nici conform Codului Civil? Ce naiba, toţi ştim că-n ţara asta există doar Cod Penal, şi din ăla doar capitolele alea cu infracţiuni de corupţie şi de serviciu. Ăştia mai bătrâni îşi aduc aminte de fostul articol 200 din vechiul Cod Penal, dar să nu insistăm, că mai dă-i naibii şi pe homosexualii ăştia fetişişti care vor să se însoare (sau mărite? sunt confuz), că n-or fi mai mult de vreo 20 în toată ţara.

Nu, acum băieţii din Guvern, în fruntea cu Viorica Vasilica Violeta, dau o ordonanţă de urgenţă prin care fac referendumul pe două zile, 6 şi 7 octombrie, în loc de una singura. Cui îi mai pasă că e interzis de Constituţie să dai ordonanţe de urgenţă în materia restricţionării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti? Ete fâs, e despre homosexualii fetişişti, ştiţi voi, ăia de-au atâta minte, încât le arde să se însoare! Păi ce om sănătos la cap şi-a dorit vreodată să se însoare? Om, nu femeie, că femeile vor, dar ele, se ştie, nu-s oameni. „Aşa a lăsat Dumnezeu!” – Gigi Becali, circa 2010.

Desigur, ordonanţa asta nu va stârni vâlva pe care a stârnit-o O.U.G. nr. 13/2017, că vorba aia, aici nu băgăm oameni la puşcărie, îi scoatem numai din biserică, dacă îi apucă să se îmbrace cu rochie de mireasă şi au barbă. Cum, nici la starea civilă nu îi lăsăm? Păi ce vă trebuie stare civilă, bă, sunteţi sănătoşi la cap, doi bărbaţi care vor să se însoare, în ce realitate statistică paralelă trăim?!

Constatăm că trăim în ţara aia primitivă şi suprarealistă pe care o cunoşteam, dar se mai adaugă un element nou: ţara în care se votează doar într-o zi cine ne fute cu politici publice şi în două cine cu cine se fute cu acte.

Iniţial, părea suficient să stăm cu popcorn şi să ne uităm de pe margine cum se chinuie majoritatea îngrămădită să facă pragul de participare. Acum, cu două zile de vot, e destul de clar că o să facă pragul ăla. Apoi o să se valideze referendumul, cu participare vreo 40% şi răspuns „da” în proporţie de 95% şi asta o să le dea vânt din pupă (hehe) să se aplece (hehe) asupra lucrurilor care îi dor (hehe) cu adevărat: restricţionarea drepturilor femeii, interzicerea avorturilor şi legiferarea teocraţiei şi patriarhatului.

Că vorba aia, suntem ţara cu 50 de homosexuali şi 10.000.000 de femei, aşa-i în politică, se merge progresiv (mă rog, inoportun termen în contextul ăsta ultra-conservator), cu paşi mici.

Pe mine să mă treziţi când ajungem iar la votul cenzitar, exclusiv masculin, de acum 150 de ani, că erau vremuri faine, cu lucrurile la locul lor, domʼle, şi vorba aia, femeie nu-s, ortodox sunt, ţigan nu-s, homosexual nici atât, am vicii social acceptabile, burta creşte, leafa merge, trăiască guvernul!