Începem anul cu ştiri făcute de alţii. Nu ştim dacă va fi o chestie permanentă. Vedeţi voi.

SRI-ul le-a pus gând rău ălora de au aifon.

Şmecherii ăştia şi-au luat un soft cu care pot vedea şi ce ai mâncat lângă aifon. Aşa că puteţi să începeţi să vă panicaţi. Şi mai ales să treceţi la telefoane fixe. Sau la din ălea cu fisă. Şi să speraţi că băieţilor cu ochi albaştri nu o să le pice fisa.

Traian Băsescu i-o cerut lui George-Crin-Laurenţiu Antonescu, Preşedintele Senatului, să reexamineze dracu’ legea cu terenurile agricole că nu se înţelege nimic din ea. Crin l-o sunat şi i-o zis: “da ce?! tre’ să facem legi din care să se şi priceapă ceva?” Bine, nu cu accent de ardelean. Cu o voce de om proaspăt trezit din somn.

CSM organizează un concurs. Pe lângă ăla cu aruncatu’ Convenţiei în apă şi săritu’ procurorilor după ea. Un concurs de posturi de juzi la ÎKKJ. La penal îs 5 locuri libere. No, le-o pus Dumniezo mâna în cap la parchetari. Acuma să vezi cum se schimbă proporţia de judecători-judecători şi judecători-foşti procurori la Supremă. Am înţeles că se vor scoate procurorii de şedinţă şi unu’ din completu’ de recurs va pune concluzii ca reprezentant al Ministerului Public.

O zis baroul Cluj că dacă vă apucaţi să vă faceţi reclamă de-am gugălea, o muşcaţi. Cu tot cu cremvurst. No, păi dacă o zis baroul Cluj…

Andrei Săvescu qvasi-plagiază frumos. Astfel după cum şi recunoaşte. Am ştiut noi că nu i-am dat degeaba în 2012 premiul Fundaţiei Loieri. 🙂

Încheiem cu o chestie serioasă. Nu zicem care. Trebuie să daţi click. Click, click!

Hai pa!