Tovarăşi, un lucru să fie clar – noi avem ce avem doar cu turnătorii care lucrează pentru DNA ori DIICOT. Cei care ne vând nouă ponturi sunt de o înaltă ţinută morală. Facem aiastă precizaţiune doar pentru a vă băga la tărtăcuţă o trebuţă:

Când ne referim la turnători în contextul aiesta, o facem cu drag. Prin urmare, cine are vreo informaţie ce merită şi trebuieşte scoasă la lumină, nu ezitaţi să ne informaţi în legătură cu aiasta. Iar noi vom lua măsurile ce se impun.

Episodul unu. Am postat noi la un moment dat pe facebook o felicitare prin care menţionam că un student, oricât de Forest Gump se trezeşte în fiece dimineaţă, tot reuşeşte să gate facultatea. Că doar la facultate nu-i chiar ca la grădina zoologică – în sensul că animalele care intră nu mai ies din facultate doar dacă asta o fost alegerea lor.

În contextul aiesta, un coleg binevoitor ne-o scris şi ne-o informat că “ar fi necesară o notă de subsol în care să se menţioneze şi de studenţii care îl au pe Cască în suflet, care şi-or trecut nişte examene (exceptând: examenele de penal jeneral, penal special, constituţional şi CEDO) cu aportul suflătorilor.” Ce o vrut să zică este că există şi Foreşti Gumpi care scriu după dictare ce povestesc în cască alţi Foreşti Gumpi. Dintre ăştia, unii scriu atât de bine după dictare încât reuşesc să obţină chiar bursă de performanţă. Şi să vezi pe urmă ego cât China.

Pentru toţi aieştea, avem următorul mesaj:

Ne vedem în practică, fă!

Am zis!