Am promis că nu ne amestecăm în politică, fiindcă dacă te bagi în lături te mănâncă porcii. Singura politică pe care încercăm să o mai modelăm, după cum suntem sau nu de acord cu ea, e cea a UNBR-ului. Nu întrebaţi care UNBR că nu sunteţi cretini, există doar unu’. Celălalt e ceva joacă de oameni mari care nu s-au maturizat.

E o joacă penală, dar, tolerată fiind de unii, devine din ce în ce mai periculoasă. Dar nu despre asta voiam să vă zicem vreo două.

S-a trezit ăla de l-o făcut partidu’ din procuror copist (aici a se citi ce e de notorietate despre titlul de doftor al lui Victoraş) – prim-ministru, să scuipe în Curtea Prostituţională. Că de ce o zis că mult discutatul cod al insolvenţei e neconstituţional. Că imediat le face la toţi dosar pentru sprijiniriea grupurilor infracţionale evazioniste din România. Că umilii de investitori de la Coca-Cola plătesc taxe de se rup, nu le împart cu nimeni, nici măcar cu chelneriţa sexy de la cantina Guvernului şi alţii evazionişti, probabil ăia de la ABC-urile săteşti fut economia pe la spate.

Dacă nu ştiţi cine e nenea ăsta, e ăla de zicea ieri că s-o gândit el mai bine şi combustibilu’ de la pompă e prea ieftin (a se vedea aglomeraţia din oraşe) aşa că se gândeşte să mai bage ceva taxe în el. Bine, că noi nu ştim dacă a zis asta ca prim-ministru, ca procuror, ca doctor în drept sau ca conducător auto. Aşa că ne gândim serios să facem un cont unde să strângem nişte bani pentru medicamente împotriva multipolarismului.

Bine, că nici cu ăia de la Prostituţională nu ni-i ruşine. S-o trezit ei acuma (Ve Pe ştie el ceva da’ nu îl ţine să zică cu subiect şi predicat) să o bage pe asta cu lipsa caracterului urgent. Da’ nu vă duceţi voi un pic la birtu’ de la Gara de Nord să mai prindeţi nişte înţelepciune? Că 99% dintre OUGeurile postdecembriste sunt aşa. La toate modificările de cod fiscal şi de procedură fiscală prin OUG ce Constituţia mă-sii aţi păzit?

Hai că ne-am enervat destul. Nu vă scriam postu’ ăsta în alte circumstanţe. Adică dacă Pictor Vonta nu venea cu exemplul Coca-Cola. Dar aşa chiar ne-am enervat. Pentru simplul motiv că noi suntem băutori de Pepsi.